Pijnliniaal

Maak pijn inzichtelijk

Ditta-van-Gent-Fotografie_-6_sRGB
NEW-Ditta-van-Gent-Fotografie_-2_sRGB_crop
NEW-Ditta-van-Gent-Fotografie_-1_sRGB_crop
Ditta-van-Gent-Fotografie_-5_sRGB

Jonkman Pijnzorg levert pijnlinialen met een schuifsysteem voor kinderen en voor volwassenen. Op de voorkant van de liniaal staan gezichten, op de achterkant vindt u de NRS-schaal. Het is mogelijk om beide linialen (kinderen en volwassenen) tegelijkertijd te bestellen. U betaalt:

– € 2,80 per stuk bij een minimale afname van 2 linialen
– € 2,65 per stuk bij afname van 10 linialen of meer
– € 2,50 per stuk bij afname van 50 linialen of meer
– € 2,40 per stuk bij afname van 100 linialen of meer
– € 2,25 per stuk bij afname van 500 linialen of meer

Bovengenoemde bedragen zijn excl. BTW en verzendkosten. Tot 20 stuks betaalt u € 3,95 verzendkosten. Daarboven (of wanneer uw zending niet door de brievenbus past) bedragen de verzendkosten maximaal € 6,95.

Wilt u pijnlinialen bestellen met daarop het logo van uw ziekenhuis of instelling? Dat kan. Jonkman pijnzorg levert gepersonaliseerde linialen vanaf 100 stuks. U hoeft hiervoor alleen het logo van uw organisatie aan te leveren in een voldoende hoge resolutie.

Plaats uw bestelling door het bestelformulier in te vullen. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op via 06 – 22 34 96 77 of stuur een e-mail naar info@jonkmankindzorg.nl.

Volledige naam*

E-mail*

Postcode + Plaatsnaam*

Straatnaam + huisnummer*

Afwijkend verzendadres

Plaatsnaam + Postcode (Verzendadres)

Straatnaam + Huisnummer (Verzendadres)

Kostenplaats/ordernummer

Keuze lineaal

Aantal

Presentaties & trainingen

Caroline Jonkman geeft geregeld presentaties en trainingen voor zorgprofessionals binnen een ziekenhuis en/of zorginstelling. Daarbij gaat zij in op wat pijn is en hoe je pijn kunt observeren. Waar let je op, welke hulpmiddelen zijn er (bijvoorbeeld de pijnliniaal) en welke pijnmedicatie en niet-medicamenteuze handelingen kun je toepassen?

In de trainingen wordt besproken waarom pijnmeting belangrijk is, hoe je de pijnscore dient te interpreteren en welke interventies erop kunnen volgen. Jonkman Pijnzorg maakt gebruik van filmpjes, waarmee de trainees situaties kunnen observeren aan de hand van een observatieformulier. De bevindingen vervolgens worden besproken.

Implementatie pijnbeleid

Als de protocollen er eenmaal liggen, de hulpmiddelen voorhanden zijn en zorgmedewerkers weten hoe zij ermee om moet gaan, ben je er als ziekenhuis of zorgorganisatie nog niet. Het is belangrijk dat artsen en leidinggevenden over inhoudelijke en actuele kennis beschikken en gezamenlijk achter het pijnbeleid staan. Dat vraagt om regelmatige (bij)scholing. Ook hiervoor kunt u terecht bij Jonkman Pijnzorg.

Pijnkaartje & app

De kinderpijngroep van het Wilhelmina Kinderziekenhuis te Utrecht heeft het beleid bij kinderen met acute pijn gebundeld in het zogenoemde ‘pijnkaartje’. Het pijnkaartje, dat er tegenwoordig ook is in de vorm van een app, geeft onder meer informatie over pijn meten bij kinderen met de pijngedragsscore FLACC en de comfortschaal. Zorgverleners kunnen kaartje of app ook raadplegen voor opioiden – recent uitgebreid met Fentanyl (nasaal), Oxynorm (oraal) en dipidolor (intraveneus) – en doseringsschema’s voor neurotin en esketamine.

De app kun je downloaden in de Apple store of in de Google Play Store